Hoogwerker Verhuur

Giesen Facilities beschikt over verschillende hoogwerkers, zowel schaar, knik, als telescopisch. De hoogwerkers kunnen zowel onbemand, als bemand gehuurd worden. 

Voor vaste relaties bieden wij de mogelijkheid tot het huren van een van onze hoogwerkers tegen zeer gunstige tarieven. Onze hoogwerkers voldoen aan de strengste eisen, zodat u veilig op hoogte kunt werken.

Heeft u interesse? Vul onderaan deze pagina het contactformulier in
en we gaan voor u aan de slag!

Schaarhoogwerker 12M – Iteco
Met een werkhoogte van 12 meter en een platformbelasting tot 265/165 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, elektrische besturing, compacte bouw en grote platformbelasting heeft de IG 10130 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden, biedt deze machine een enorme flexibiliteit voor zowel binnen als buiten. 
Klik hier voor de afmetingen en specificaties.

Schaarhoogwerker 12M – Genie
De Genie® GS ™ -3246 plaatschaarhoogwerker met voorwielaandrijving is uitstekend geschikt voor binnen- en buiten, onderhoud en installatietoepassingen op vlakke oppervlakken. Het beschikt over een comfortabele platformwerkruimte en toch compacte afmetingen om gemakkelijk te manoeuvreren en te positioneren in krappe ruimtes. De GS-3246 zijn uiterst geschikt voor toepassingen in warehouses en industrie. De machine is optioneel te voorzien van een 230V of perslucht aansluitingen.
Klik hier voor de afmetingen en specificaties.

Schaarhoogwerker 10M – Iteco
Met een werkhoogte van 10 meter en een platformbelasting tot 465 kilogram is de schaarhoogwerker perfect om uw productiviteit te verhogen. Met non-marking banden, elektrische besturing, compacte bouw en grote platformbelasting heeft de IG8150 perfecte eigenschappen voor een zeer uitgebreide range van taken. Doordat deze machine op volledige hoogte kan rijden, biedt deze machine een enorme flexibiliteit voor zowel binnen als buiten. 
Klik hier voor de afmetingen en specificaties.

Schaarhoogwerker 8M – Genie
De Genie® GS ™ -1932 schaarhoogwerker biedt een maximale platformhoogte van 5,8 m en een maximale werkhoogte van 7,8 m, met een capaciteit van 227 kg. Het compacte ontwerp van de machine zorgt ervoor dat deze eenvoudig te manoeuvreren is in krappe ruimtes. De elektrische dc gelijkstroomaandrijving zorgt voor voldoende power en heeft een laag geluidsniveau.
Klik hier voor de afmetingen en specificaties.

Telescoophoogwerker 22M – Genie/Diesel
De Genie® S-65 telescoophoogwerkers zijn ontworpen voor zware werkzaamheden. Telescooparmen van de Genie S65 bieden een groter horizontaal bereik dan elk ander type hoogwerker – perfect voor gebieden met beperkte toegang zoals in de bouw. Ze bieden opties voor hoge capaciteit en volgsystemen om te voldoen aan de behoeften in specifieke toepassingen en zware werkomgevingen. Met een maximale werkhoogte tot 20 meter is deze machines geschikt voor middelhoge werkzaamheden.De 360° draaibare draaitafel draait volledige cirkel voor snelle en flexibele positionering. 
Klik hier voor de afmetingen en specificaties.

Telescoophoogwerker 15M – Genie/Elect.
De Genie Z-40/23N RJ is een elektrisch aangedreven kniktelescoophoogwerker met een maximale werkhoogte van ruim 14 meter. Verder bedraagt de reikwijdte bijna 7 meter en is het werkplatform geschikt tot een gewicht van 227 kilogram. Wanneer je deze hoogwerker huurt, heb je geen last van gevaarlijke uitlaatstoffen. Verder hoor je de Genie Z-40/23N RJ kniktelescoophoogwerker bijna niet tijdens de werkzaamheden.
Klik hier voor de afmetingen en specificaties.

Spinhoogwerker 20M – Hinowa
De Hinowa Performance IIIS LightLift 20.10 MK2 Spider spinhoogwerker is veilig en efficiënt. De hoogwerker heeft een gunstige verhouding tussen hoogte, reikwijdte en stabilisatie oppervlakte. Handig voor veel soorten werk in de hoogte en in verschillende sectoren.
De spinhoogwerker heeft een hoge capaciteit, maar met compacte maten. Hij is geschikt voor binnen en buiten werkzaamheden. Omdat de machine op rupsen staat, is de hoogwerker buiten ook op oneffen ondergrond goed te verrijden. In geval van verplaatsing op opritten of hellende grond heeft de machine een beveiliging en zal automatisch snelheid verminderen. Deze spider spinhoogwerker heeft een werkhoogte van 20.15 meter en een reikwijdte van 9,70 meter met platformcapaciteit van 230 kg. De Hinowa Performance spinhoogwerkers hebben een afstandsbediening met kabel en automatische stabilisatie. De machine beschikt verder over een draaibare werkbak en stroom in de werkbak. Het stabilisatiegebied is gering en op hellingen tot 16º heeft de machine een automatische ondersteunende stabilisatie.
Klik hier voor de afmetingen en specificaties.

Neem contact op

Venrayseweg 108B, 5928 RH Venlo,
NL
(077) 396 79 15

info@giesenfacilities.nl