pexels-photo-245240.jpeg

Interieur Schoonmaak

Wij werken niet met een standaard aanpak, maar leveren schoonmaak op maat.

In goed overleg worden uw wensen verwerkt in een schoonmaakplan. Met als eindresultaat: een perfect schone en prettige werkomgeving, met tevreden klanten, medewerkers en bezoekers.

Zekerheid

Giesen Facilities neemt uw schoonmaaktaak graag uit handen. U kunt ons inzetten voor het reguliere, periodieke en specialistische schoonmaakwerk. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u zich volledig richten op uw eigen werkzaamheden.

black and red canister vacuum cleaner on floor

Maatwerk

Onder kantoorschoonmaak verstaan we niet alleen de reguliere schoonmaak van kantoren en bedrijfsruimten, maar ook het reinigen van de vloer en de periodieke dieptereiniging van sanitairgroepen.

Compleet

Wij bieden totale ontzorging. Naast reguliere schoonmaakdiensten kunt u bij ons ook terecht voor specialistische werkzaamheden.


Giesen Facilities houdt niet van half werk. We zijn professioneel en nemen ons werk serieus. Schoonmaak vraagt om kennis en ervaring. Met onze gediplomeerde medewerkers, strenge kwaliteitscontroles en jarenlange ervaring bent u daar bij Giesen Facilities zeker van.


Laten we samen iets moois opbouwen.