Terrein Onderhoud

Een nette en veilige omgeving

Een schoon bedrijfsterrein is belangrijk voor de uitstraling en de veiligheid van uw bedrijf. Het terrein is een visitekaartje voor uw organisatie. Giesen Facilities zorgt voor een nette en veilige omgeving door uw terrein te vegen. Goed vegen is echt specialistenwerk. Wij voeren onze veegwerkzaamheden daarom uit op deskundige wijze en met de juiste machines. Onze veegmachines voldoen aan alle eisen ten aanzien van de veiligheid en het milieu.

Bij onze veegwerkzaamheden kunt u denken aan het vegen van terreinen na evenementen, het wekelijks onderhoud en het opruimen van zwerfvuil. Voor iedere klus hebben wij een passende oplossing.

Onkruidbestrijding

Onze machines zijn voorzien van innovatieve en milieuvriendelijke heetwater technieken. Dankzij het gebruik van heet water voor het bestrijden van onkruid, wordt het grondwater niet belast met chemicaliën. Hiermee speelt Giesen Facilities in op de beperkingen die overheden stellen aan het gebruik van chemicaliën voor onkruidbeheer.

Door kokend water (102 °C) over het onkruid te vloeien barst de celstructuur van de plant. De plant moet vervolgens uit zijn reserves putten om de schade van de temperatuurshock te herstellen. Na gemiddeld drie á vier behandelingen (afhankelijk van de onderhoudsgeschiedenis van het gebied) is het onkruid uitgeput en vergaat het. Door volvelds onkruid te bestrijden, werkt heet water preventief tegen het kiemen van een groot aantal onkruidzaden, mossen en algen. Water is de beste energiedrager om dit voor elkaar te krijgen, het draagt 20x meer energie (warmte) over dan andere thermische methodes.


Giesen Facilities werkt zo min mogelijk met chemicaliën, op deze wijze willen we onze ecologische voetafdruk klein houden.


Laten we samen iets moois opbouwen.