Automaten Verhuur

We bieden een onderscheidend assortiment food- en non-foodautomaten toegespitst op de individuele wensen van bedrijven en instellingen. Afhankelijk van de toepassing kunnen de automaten naar behoeften worden ingericht of aangepast. Ook voor installatie, onderhoud en revisie kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers halen alles uit de kast voor onze klanten: toonaangevende fabrikanten en A-merken in de foodsector, groothandel en retail. 

Koffie-automaten
Koffie is onze belangrijkste volksdrank en nergens drinken we zoveel als op het werk. Lekkere koffie wordt door werknemers gezien als een belangrijk onderdeel van een fijne werkplek. De koffieautomaat vormt in veel bedrijven een ontmoetingsplaats. Die koffiemachine moet natuurlijk wel lekkere koffie maken, betrouwbaar zijn en gemakkelijk in het gebruik en het onderhoud. Maar niet alleen op kantoor willen mensen graag een lekkere kop koffie of thee. Ook bij de sportclub, op school of onderweg willen mensen graag genieten van goede koffie.

Snack-automaten
Snack- en snoepautomaten worden veel geplaatst op plekken waar consumenten de lekkere trek willen stillen en geneigd zijn om een impulsaankoop te doen. Bedrijven passen ze soms toe als service aan de medewerkers, maar ook om te voorkomen dat deze naar buiten gaan om de zoetwaren elders te kopen.

Drank-automaten
Met onze frisdrankautomaten voorziet u in de behoefte naar uiteenlopende koude dranken. Tegenwoordig treft u in een frisdrankautomaat al lang niet meer alleen (koolzuurhoudende) frisdranken aan. Ook flesjes water, sportdranken, gekoelde koffie en thee en zelfs zuiveldranken worden aangeboden in de verkoopautomaten.

Giesen Facilities zorgt voor een totaal concept in automaat beheer. Met een persoonlijke benadering kijken wij graag naar wat uw wensen zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Wij ontzorgen u volledig op het gebied van koffie drank en snackmachines. Zo leveren wij zakelijk, en zorgen we dat er altijd de juiste koffie en snacks aanwezig zijn op kantoor. Ook als horeca onderneming of sportvereniging bent u bij ons aan het juiste adres. 

Laten we samen iets moois opbouwen.