Groen Onderhoud

Kies voor de juiste uitstraling

Een eerste indruk maak je maar één keer. Dat geldt ook voor een representatief bedrijfspand. Een keurig aangelegd en goed onderhouden bedrijfsterrein geeft elk kantoor of bedrijfspand de juiste uitstraling. Giesen Facilities heeft een ruime ervaring in het aanleggen en onderhouden van functionele ruimten rondom bedrijfspanden. Wij denken met u mee, geven gericht advies en hebben een langetermijnvisie.

Compleet

Bij ons heeft u alles in één. Wij maken in overleg met u een passend tuinontwerp voor uw bedrijf. De tuinaanleg daarvan voeren we vervolgens in eigen beheer uit. Wij kunnen de complete aanleg, inclusief de volledige bestrating, van uw bedrijfsterrein voor u verzorgen. Zo heeft u het voordeel en het gemak van één aanspreekpunt.

De hovenier voor bedrijven

Giesen Facilities verzorgt het onderhoud van tuinen en bedrijfsterreinen. Wij zorgen ervoor dat de omgeving rondom het bedrijfspand het hele jaar representatief is. Dat versterkt direct uw imago. Daarnaast doen wij aan gladheidsbestrijding. In winterse periodes kan uw bedrijf soms slecht bereikbaar zijn door sneeuw. Bovendien kunnen gladde bedrijfsterreinen tot gevaarlijke situaties leiden. Neem gerust contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsterrein weer goed toegankelijk en veilig is.


Giesen Facilities is dé hovenier voor bedrijven.


Laten we samen iets moois opbouwen.